RUBBERPUMP® & RUBBERPUMP TRAINING

RUBBERPUMP® 

RUBBERPUMP on kuminauhataljoilla suoritettava ryhmäliikuntatunti, joka on suunniteltu kehittämään erityisesti aerobista kuntoa, nopeutta, lihaskestävyyttä ja lihasvoimaa. Tunnilla suoritetaan sitä varten räätälöidyn menevän musiikin tahdissa koko kehon lihasryhmät läpi. Musiikista saat voimaa, tehoa ja iloa treenin aikana!

Suunniteltu kokonaisuus ja musiikin tahtiin tehtävät liikkeet tuovat piristystä ja uusia tuulia ryhmäliikunnan saralle. Kuminauhataljojen avulla pystymme tekemään lihaskuntoharjoituksia, joita ei rymäliikuntatunneilla ole aiemmin voinut tehdä. Menevä musiikki ja sen tahtiin tehtävät liikkeet aina nopeista pyrähdyksistä, staattisiin pitoihin tuovat mukavan poltteen lihaksiin. Olit sitten ensikertalainen tai ammattiurheilija niin RUBBERPUMP sopii varmasti sinulle!

RUBBERPUMP® TRAINING 

RUBBERPUMP TRAINING on vapaamuotoisempaa harjoittelua, jossa ammatti ohjaajat opastavat ja soveltavat kuminauhoilla tehtävää ryhmäliikuntaa. Kuminauha tuo harjoituksiisi monipuolisuutta, mikä on säännöllisyyden lisäksi yksi tärkeimpiä seikkoja liikuntaa harrastettaessa. Kuminauhan vastus tuo erilaisia ärsykkeittä lihaksiin ja mahdollistaa näin monipuolisen treenaamisen ja kehittymisen. Kuminauhataljan vastuksen säätäminen on erittäin helppoa. Kuminauhoista löytyy kolme eri vastustasoa joista jokainen voi valita itselleen sopivimman. Tämän lisäksi vastusta voi säädellä omalla etäisyydellä kuminauhoista, mitä kauemmaksi kuminauhataljoista menet, sitä raskaammaksi vastus ja liike muuttuu. Vastaavasti kävelemällä lähemmäksi vetopistettä vastus kevenee. Tämän ansiosta vältytään painojen vaihtelulta ja näin ollen saat itsestäsi kaiken irti tasosi mukaan. Kuminauhoilla treenaaminen on turvallista sekä hauskaa!

RUBBERPUMP® ohjaajaksi?

RubberPump on ryhmäliikuntakonsepti, jossa koulutamme sinut huolellisesti kyseiseen tehtävään. RUBBERPUMP ohjaajalta vaaditaan reipasta ja innostavaa asennetta, rytmitajua ja omaa liikuntataustaa jotta liikkeiden suoritustekniikka on hyvällä tasolla. Lisäksi aiempi ohjaajakokemus katsotaan eduksi, se ei ole välttämätöntä kuitenkaan.

RUBBERPUMP® tai RUBBERPUMP® TRAINING teidän salille?

Ota rohkeasti yhteyttä. Kysy lisätietoja ja tarjousta laitteista sekä ohjaajakoulutuksesta.